Webvideo

In één oogopslag zien wie u bent en wat u doet.

Iedereen wil wel een webvideo maar hoe maak je die?

“Wij hebben de webvideo van Wagenborg gezien en zoiets willen wij ook! Wij begrijpen dat de beelden door de jaren heen zijn geschoten maar kan je dergelijke opnamen ook in een korte tijd maken?”. AVE-Solutions heeft daartoe in 3 draaidagen een op maat gemaakte webvideo voor Wolter Koops geproduceerd.  Een geweldig bedrijf waar iedereen gewoon zichzelf  is. De directeur hield zelf de vrachtwagens tegen tijdens de opnamen van het distributiecentrum. Hij vroeg me:  “Wat moeten die vrachtwagens hier nou aldoor?”. Heerlijk die omgekeerde wereld.  Uw wereld is onze wereld.

Een webvideo maakt de bezoeker nieuwsgierig

Bezoekers op uw website krijgen is geen makkelijk taak en als ze er dan zijn dan wilt u dat ze de rest van de website ook bekijken. Bezoekers blijven langer op uw website om een webvideo te bekijken, een webvideo helpt bij SEO en laat uw website er aantrekkelijker uit zien. AVE-Solutions produceert effectieve webvideo’s zoals Company-. About Us- Join  Us-, Systems-, en Product-webvideo’s.

There is no better way than a webvideo to strengthen your brand’s identity

Met webvideo’s kun je complexe onderwerpen eenvoudig uitleggen, emoties overbrengen en je doelgroep overtuigen. Een krachtig medium waarbij gebruikers sneller overgaan op een zgn. call-to-action.  AVE-Solutions speelt al jaren in op deze ontwikkeling in en heeft voor een aantal relaties voor vrijwel iedere pagina van hun websites een webvideo geproduceerd.

En nu?

Video maken is onze passie en door de jaren heen zijn we daar best goed in geworden. Onze klanten ervaren ons als enthousiast, betrouwbaar en innovatief. We hebben geleerd om veilig en kosten efficiënt te werken. Uw wereld is onze wereld. AVE-Solutions denkt graag met u mee bij het maken van een video. Neem gerust contact met ons op.

© AVE Solutions 2024
Ontwikkeld door Convident in samenwerking met AVE Solutions