Projectvideo

Inspelen op actualiteit is essentieel. 

Your video has to catch a wave. Then the next one.

Projectvideo’s zijn moeilijk te negeren, de video’s zijn persoonlijk, je bent als kijker getuige dat er met hart en ziel gewerkt wordt, er worden dingen uitgelegd die je nog niet wist en het sluit iets bijzonders met gepaste waardigheid af. De definitie van een project is dat het op een bepaald moment stopt. En dat doet vaak pijn, je ontmoet fantastische mensen, je bent onderdeel van een geweldige creatie of een innovatie en dat moet je dat ineens loslaten. Het voordeel is dat er iets tastbaars over blijft, een projectvideo met een bepaald gevoel, het is pure chemie. 

Een projectvideo is een platform voor footage

Tijdens een projectvideo worden er vaak veel meer materialen opgenomen dan getoond in de uiteindelijke video. Deze opnamen worden door verschillende afdelingen van de opdrachtgever ingezet voor andere toepassingen, zoals marketing, HR, corporate, etcetera. Door de jaren heen wordt er veelal een uitgebreid beeldarchief opgebouwd. AVE-Solutions maakt daartoe zoveel mogelijk tijdloze opnamen.

En nu?

Video maken is onze passie en door de jaren heen zijn we daar best goed in geworden. Onze klanten ervaren ons als enthousiast, betrouwbaar en innovatief. We hebben geleerd om veilig en kosten efficiënt te werken. Uw wereld is onze wereld. AVE-Solutions denkt graag met u mee bij het maken van een video. Neem gerust contact met ons op.

© AVE Solutions 2024
Ontwikkeld door Convident in samenwerking met AVE Solutions