On Air

On Air since 2012

AVE-Solutions maakte in 2012 haar luchtdoop tijdens een helikopter-opname voor de video van  de EcoTrader i.o.v. Royal Bodewes. Wij kregen toestemming van de Luchtverkeersleiding van Eelde en Royal Wagenborg om “onze” helicopter te laten landen in de haven van Delfzijl. De video is nu jaren geleden opgenomen maar wordt nog steeds goed bekeken. Ze is dan ook een echte beauty. Deze operatie veranderde onze kijk op de waarde van een luchtopname.

“Als de F16’s opstijgen dan bellen we je wel!”

In zeven jaar tijd is er veel veranderd, we vliegen nu met drones en maken de mooiste opnamen uit de lucht. Het eerste waar onze klanten tegenwoordig om vragen is of er ook een drone shot gemaakt wordt. Het vliegen van drones vraagt om toestemming, kennis en kunde maar vooral om samenwerken. Met onze serieuze aanpak zijn we vaak in staat om het onmogelijke mogelijk te maken.

Hoe groot is jullie drone?

In sommige situaties kan je niet vertrouwen op een drone, dan heb je een groter statief nodig. AVE-Solutions maakte voor het W2W-Project opnamen van een varende mv. Kroonborg vanuit een helikopter, uitgerust met een zgn. camerabol. De opnamen waren fantastisch en gingen de hele wereld over. AVE-Solutions is On Air.

Requirements

Landingsplaats
Toestemming grond eigenaar
Notam
Afzetten “airport” / begeleiding / observer

Exposure

2015 – 05-26 Filmposter V1

 

 

 

En nu?

Video maken is onze passie en door de jaren heen zijn we daar best goed in geworden. Onze klanten ervaren ons als enthousiast, betrouwbaar en innovatief. We hebben geleerd om veilig en kosten efficiënt te werken. Uw wereld is onze wereld. AVE-Solutions denkt graag met u mee bij het maken van een video. Neem gerust contact met ons op.

© AVE Solutions 2024
Ontwikkeld door Convident in samenwerking met AVE Solutions