At sea

AVE-Solutions at Sea

AVE-Solutions is sinds 2003 actief als video productiebedrijf voor de scheepsbouw en scheepvaart en werkt sinds 2013 ook aan offshore projecten. Wij verzorgen de videocommunicatie voor een groot aantal merken in de maritieme en offshore wereld. De langdurige en gewaardeerde samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we vrijwel “ingeburgerd” zijn in de wereld van onze relaties.

Je moet daar zijn om het te begrijpen

Onze klanten roemen ons vaak om onze flexibiliteit maar als je werkt in een wereld waarin nooit iets met zekerheid te zeggen is dan is dat eigenlijk heel normaal. AVE-Solutions filmde wereldwijd in havens, loodsen en kantoren, op platformen en kraan- en werkschepen. Er hangt altijd een bepaalde spanning op deze fascinerende locaties. Je kunt het niet onder woorden brengen,  je moet het voelen, je moet “daar” zijn om het te begrijpen. Wij nemen dat gevoel mee naar huis en vertalen het in een video.

Wij kijken hier niet op van een cameraman

In 2018 kregen we de opdracht van Petrofac om een webvideo te produceren t.b.v. het plaatsen van een Jacket-installatie, zo’n 130 kilometer uit de kust van Duitsland, voor het BorWin3 offshore grid connection project. AVE-Solutions filmde daarvoor 14 dagen op het grootste kraanschip ter wereld, de Thialf. Geen ander schip had de klus niet kunnen klaren. Van een cameraman kijken ze daar niet op en dat maakt het resultaat zoveel mooier.

Qualification

Personal Safety Logbook
Geldig VCA certificaat
Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training
(OPITO BOSIET + NOGEPA 0.5A)
Permit Vision
Geldige Medische Keuring

Exposure

 

En nu?

Video maken is onze passie en door de jaren heen zijn we daar best goed in geworden. Onze klanten ervaren ons als enthousiast, betrouwbaar en innovatief. We hebben geleerd om veilig en kosten efficiënt te werken. Uw wereld is onze wereld. AVE-Solutions denkt graag met u mee bij het maken van een video. Neem gerust contact met ons op.

© AVE Solutions 2024
Ontwikkeld door Convident in samenwerking met AVE Solutions