On land

Industrieën in het groot en het klein

AVE-Solutions heeft door de jaren heen videoproducties geleverd voor een breed pallet aan industrieën, bedrijven in het groot en klein. Hierbij lag de focus op de scheepsbouw, metaalindustrie, transport en logistiek, bouw, food, klimaat- , elektrotechniek en werktuigbouw.

Met beide benen op de grond

AVE-Solutions biedt oplossingen die nodig zijn om op een efficiënte manier opnamen te maken met een hoge technische kwaliteit tijdens lopende productieprocessen. Het grote voordeel is dat uw productieproces geen of nauwelijks hinder ondervindt tijdens de opnamen en dat uw medewerkers op een natuurlijke manier bij het productieproces betrokken worden. Wij beschikken over draadloze film-, audio- en licht sets.

Tussen wal en schip

In Noord Nederland kennen wij de zijwaartse tewaterlating. In opdracht filmen wij dit fenomeen iedere keer vanuit een nieuw en verrassend standpunt om iedereen te blijven imponeren. Er is door de jaren heen dan ook een behoorlijk beeldarchief opgebouwd. De gemaakte opnamen zijn gebruikt in televisieprogramma’s van Westenwind, VPRO, RTL, NPO2, NDR, etcetera.  Daarnaast duiken de beelden wereldwijd op in content van online mediaproducenten. Die geweldige exposure maakt het werken voor de scheepsbouw wederzijds zo waardevol.

Kwalificatie

Personal Safety Logbook
Geldig VCA certificaat
Geldige Medische Keuring
Gemotiveerde attitude

En nu?

Video maken is onze passie en door de jaren heen zijn we daar best goed in geworden. Onze klanten ervaren ons als enthousiast, betrouwbaar en innovatief. We hebben geleerd om veilig en kosten efficiënt te werken. Uw wereld is onze wereld. AVE-Solutions denkt graag met u mee bij het maken van een video. Neem gerust contact met ons op.

© AVE Solutions 2024
Ontwikkeld door Convident in samenwerking met AVE Solutions