Documentaire

Het complete verhaal.

VIDEOS INCREASE AWARENESS AND SOCIAL ENGAGEMENT

Een documentaire maken bestaat uit twee onderdelen, het kantoorwerk waar je werkt aan de inhoud, zoals het script, verantwoording en synopsis en de werkelijke realisatie. Een documentaire is een non-fictiefilm waarbij de maker een beeld tracht te geven van een aspect uit de realiteit, zoals uit de politiek, wetenschap, maatschappij, geschiedenis of van de persoonlijke belevingswereld van de documentairemaker. (bron: wikipedia). AVE-Solutions heeft veel ervaring opgedaan tijdens de 2-jarige productie van de documentaire over het W2W-Project.

 

W2W-Project Documentary

In 2011 won AVE-Solutions de pitch van 3 partijen om de documentaire van het W2W-project maken. Het W2W- project is een samenwerkingsverband van NAM, Shell UK, Royal Wagenborg en Royal Niestern Sander. AVE-Solutions won de pitch op ervaring, prijs en enthousiasme met als eindresultaat een 45 minuten durende documentaire. Binnen een tijdsbestek van 18 maanden wordt een speciaal onderhoudschip ontworpen en gebouwd om de offshore operaties van NAM en Shell UK in het zuidelijk deel van de Noordzee te versterken. Een project dat de gehele internationale offshore wereld zal veranderen. Na 2 jaar registreren van voorbereidingen en bouwfasen mochten we in 2013 voor de eerste keer offshore filmen. Het W2W-Project heeft ook ons leven veranderd. Met veel dank aan alle betrokkenen. This is the epic story about the ‘KROONBORG’, the result of the innovative Walk-to-Work project. Met veel dank aan Haije Stigter, Guus van der Linde, Willem Rogge, Dore Steenhuizen, alle medewerkers van Niestern Sander, Royal Wagenborg, NAM, Shell UK, Barge Master, Wolfard Wessels Werktuigbouw, Eekels|TBI, Falck Safety en alle andere co-makers.

Documentaire case

Exposure

En nu?

Video maken is onze passie en door de jaren heen zijn we daar best goed in geworden. Onze klanten ervaren ons als enthousiast, betrouwbaar en innovatief. We hebben geleerd om veilig en kosten efficiënt te werken. Uw wereld is onze wereld. AVE-Solutions denkt graag met u mee bij het maken van een video. Neem gerust contact met ons op.

© AVE Solutions 2024
Ontwikkeld door Convident in samenwerking met AVE Solutions